KOFFIE & KILO'S BARBELLCLUB BREDA

Ons aanbod

Van functioneel tot weightlifting

Bekijk onze trainingen

Bij Koffie en Kilo’s Barbellclub hebben we een divers aanbod aan passende trainingen. Onderstaand kun je kennis maken met de verschillende mogelijkheden. Dit alles tegen zeer gunstige tarieven.

Wil je graag eens kennis komen maken? Een proefles volgen? Uiteraard is dit mogelijk. Neem contact met ons op en train met ons mee.

TRAININGSVORMEN

Bekijk het aanbod

Functional training

Functional training

De inhoud van een les is steeds anders. De vaste opbouw is een Warming up , een ‘Strength’ of skill gedeelte en een Workout of the Day. Deze zo genoemde Workout of the Day wisselt per dag waarin verschillende vormen van conditioning, weightlifting en Gymnastics veelal met een tijdslimiet in combinatie met elkaar aan bod komen.

 

Conditioning

Conditioning

Net als bij Functional Training train je bij conditioning het lichaam voor de (on)verwachte dagelijkse bewegingen. De nadruk ligt echter op conditie en het bevat geen complexe oefeningen. De lesopbouw bevat een warming up, strength en een WODUitdagend, hard werken aan je conditie terwijl je gemotiveerd raakt door jezelf en elkaar.
Weightlifting

Weightlifting

Bij Koffie en Kilo’s barbelclub is Olympisch Weightlifting een belangrijk onderdeel van de programmering. Daarom bieden wij deze training naast de reguliere Functional training lessen apart aan. Bij weightliften gaat het niet alleen om zoveel mogelijk kilo’s knallen maar er wordt gewerkt aan techniek, snelheid en coördinatie.
Assertiviteitstraining

Jongeren hulpverlening

Jongeren kunnen op onze locatie en met onze trainer, op basis van een beschikking, werken aan doelen omtrent agressie reductie, weerbaarheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. De hulpverlening is oplossingsgericht op basis van ervarend leren. Om dit mogelijk te maken heeft Mickey Hinoke een bestaand samenwerkingsverband met Punt Weerbaarheid.

Mickey

Weerbaarheidstraining

Steeds meer mensen kiezen vandaag de dag voor een weerbaarheidstraining. Zowel volwassenen als kinderen vinden een weg naar onze box om zo te werken aan dat kleine stuk meer zelfvertrouwen en zekerheid. Een weerbaarheidstraining voor kinderen en volwassenen in Breda is een waardevolle training om kinderen in het dagelijkse leven wat meer overtuiging te geven. 

Assertiviteitstraining

Assertiviteitstraining

Is het soms lastig om voor jezelf op te komen? Sta je niet sterk in je schoenen als je je mening moet geven? Ontloop je kritiek of meningsverschillen het liefst? Kies dan eens voor een assertiviteitstraining. Werk in een ontspannen sfeer aan je zelfvertrouwen en overtuigingskracht zodat je in staat bent om goed voor jezelf op te komen.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

Doe een gratis proefles!

We vinden dat plezier en sfeer voorop staan. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een proefles/kennismaking. Hou er wel rekening mee dat je hierna nooit meer iets anders wilt.

“Koffie & Kilo’s barbellclub is niet alleen een plek om te sporten. Sociaal, elkaar motiveren en het beste in jezelf naar boven halen staat centraal. Dit alles met het “ohana” gevoel”

Cathelijn Schoenmakers

Lid vanaf het eerste uur

Koffie & Kilo's Barbellclub

Koffie & Kilo's Barbellclub Breda

Koffie en kilo’s barbellclub is een gezellige kleinschalige sportschool waar functional fitness centraal staat. Schrijf je in voor een GRATIS proefles en ervaar wat Koffie & Kilo’s barbellclub voor jou kan betekenen.

Koffie & Kilo's barbellclub

Spinveld 49B - 4815 HV Breda

info@koffie-en-kilosbarbellclub.nl

+31634186517

2020 | Koffie & Kilo’s Barbellclub Breda