KOFFIE & KILO'S BARBELLCLUB BREDA

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

We stellen ons graag voor

Bij Koffie en Kilo’s Barbellclub streven we naar het verbeteren en versterken van de algehele fitheid. Hierin werk je aan je persoonlijke doelen op je eigen niveau in een kleine groep. Met veel persoonlijke aandacht op het gebied van techniek en uitvoering hopen we bij te kunnen dragen aan een blessurevrije, plezierige sportervaring voor iedereen.

Naast headcoach bij Koffie & Kilo’s is oprichter Mickey een ervaren jeugdhulpverlener en heeft hij enige jaren geleden ervoor gekozen om beide functies met elkaar te combineren.

Als agressiereductie- en weerbaarheidstrainer werkt hij middels sport met zowel jeugd als volwassenen aan hun zelfvertrouwen, weerbaarheid, het vergroten van hun sociale vaardigheden, agressieregulatie en het versterken van een positief sociaal netwerk. Door middel van psychofysieke trainingen motiveren om positieve stappen te zetten richting een betere versie van zichzelf. Voor Mickey is geloof een sterke drijfveer om mensen te bereiken en te motiveren.

WIE ZIJN WIJ?

Maak kennis met het team

Mickey

Head coach van Koffie en kilo’s barbell club. 13 jaar ervaring als Head coach, oud mede-eigenaar van Impact Sports Academy en oprichter van Breda Crossfit. In deze 13 jaar heeft hij zichzelf gecertificeerd met Crossfit level 1 en Crossfit level 2, Crossfit kids, Crossfit strongman, Mobility level 1, Weightlifting, TRX en kettlebell.

Darcos

Sporten is al zo lang Darcos zich kan herinneren zijn passie. Sinds 10 jaar geeft hij in zijn vrije tijd les in functional training, zowel indoor als outdoor. Werken aan kracht en uithoudingsvermogen in een plezierige omgeving kan je zijn passie noemen. Tijdens zijn training zijn fun, sfeer en kwaliteit van beweging belangrijk.

Ties

Het aangaan van uitdagingen staat van kinds af aan al centraal in het sporten voor Ties. Voor dat hij bij koffie en kilo’s in aanraking kwam met functional training was dat vooral bij turnen en in de triatlon. Les geven in een gezellige veilige sfeer vind Ties belangrijk om zo mensen te kunnen laten zien dat ze meer kunnen dan ze zelf denken.

Romy

Als fanatiek en enthousiast Weightlifter zal Romy je de fijne kneepjes bijbrengen van deze fantastische sport waarbij gezelligheid en plezier niet mogen ontbreken.

Gibson

Met een opleiding in de sport op zak en passie voor bewegen is Gibson als zoon van Mickey een aanwinst in de sportschool. In de vroege uurtjes zal je hem het meest zien om iedereen een frisse en actieve start van de  dag te geven.

Jolijn

Als snel groeiend atleet ontwikkeld onze enthousiaste Jolijn zich op alle aspecten van het coachen en neemt je in haar enthousiasme voor de sport graag mee.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

Doe een gratis proefles!

We vinden dat plezier en sfeer voorop staan. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een proefles/kennismaking. Hou er wel rekening mee dat je hierna nooit meer iets anders wilt.

“Koffie & Kilo’s barbellclub is niet alleen een plek om te sporten. Sociaal, elkaar motiveren en het beste in jezelf naar boven halen staat centraal. Dit alles met het “ohana” gevoel”

Cathelijn Schoenmakers

Lid vanaf het eerste uur

Koffie & Kilo's
Barbellclub Breda

Koffie en kilo’s barbellclub is een gezellige kleinschalige sportschool waar functional training centraal staat. Schrijf je in voor een GRATIS proefles en ervaar wat Koffie & Kilo’s barbellclub voor jou kan betekenen.

Koffie & Kilo's barbellclub

Spinveld 49B - 4815 HV Breda

info@koffie-en-kilosbarbellclub.nl

+31634186517

2023 | Koffie & Kilo’s Barbellclub Breda