KOFFIE & KILO'S BARBELLCLUB BREDA

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

We stellen ons graag voor

 

Bij Koffie en Kilo’s Barbellclub streven we naar het verbeteren en versterken van de algehele fitheid. Hierin werk je aan je persoonlijke doelen op je eigen niveau in een kleine groep. Met veel persoonlijke aandacht op het gebied van techniek en uitvoering hopen we bij te kunnen dragen aan een blessurevrije, plezierige sportervaring voor iedereen.

Naast headcoach bij Koffie & Kilo’s is oprichter Mickey een ervaren jeugdhulpverlener en heeft hij enige jaren geleden ervoor gekozen om beide functies met elkaar te combineren.

Als agressiereductie- en weerbaarheidstrainer werkt hij middels sport met zowel jeugd als volwassenen aan hun zelfvertrouwen, weerbaarheid, het vergroten van hun sociale vaardigheden, agressieregulatie en het versterken van een positief sociaal netwerk. Door middel van psychofysieke trainingen motiveren om positieve stappen te zetten richting een betere versie van zichzelf. Voor Mickey is geloof een sterke drijfveer om mensen te bereiken en te motiveren.

WIE ZIJN WIJ?

Maak kennis met het team

Mickey

Mickey

Head coach van Koffie en kilo’s barbell club. 10 jaar ervaring als Head coach, oud mede-eigenaar van Impact Sports Academy en oprichter van Breda Crossfit. In deze 10 jaar heb ik mezelf gecertificeerd met Crossfit level 1 en Crossfit level 2, Crossfit kids, Crossfit strongman, Mobility level 1, Weightlifting, TRX en kettlebell.

Mickey

Darcos

Sporten is al zo lang als ik mij kan herinneren mijn passie. Sinds 10 jaar geef ik in mijn vrije tijd les in functional training, zowel indoor als outdoor. Werken aan je kracht en uithoudingsvermogen in een plezierige omgeving kan je mijn passie noemen. Tijdens mijn trainingen vind ik fun, sfeer en kwaliteit van beweging belangrijk

Mickey

Patchouly

Deze jongedame is de stille kracht achter onze barbellclub. Klaar voor alle vragen!

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

Doe een gratis proefles!

We vinden dat plezier en sfeer voorop staan. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een proefles/kennismaking. Hou er wel rekening mee dat je hierna nooit meer iets anders wilt.

“Koffie & Kilo’s barbellclub is niet alleen een plek om te sporten. Sociaal, elkaar motiveren en het beste in jezelf naar boven halen staat centraal. Dit alles met het “ohana” gevoel”

Cathelijn Schoenmakers

Lid vanaf het eerste uur

Koffie & Kilo's Barbellclub

Koffie & Kilo's Barbellclub Breda

Koffie en kilo’s barbellclub is een gezellige kleinschalige sportschool waar functional fitness centraal staat. Schrijf je in voor een GRATIS proefles en ervaar wat Koffie & Kilo’s barbellclub voor jou kan betekenen.

Koffie & Kilo's barbellclub

Spinveld 49B - 4815 HV Breda

info@koffie-en-kilosbarbellclub.nl

+31634186517

2020 | Koffie & Kilo’s Barbellclub Breda